岡山県共生高等学校
トップページへ戻る 学校紹介 コース紹介 行事紹介 部活動 国際交流 生徒募集 進路状況
学校

For our school excursion, you can choose either the Taiwan or Guam course.
Join us for our splendid overseas study tour.

It started in 2003.
We experience the culture of Taiwan in this tour.
We visit a high school to interact with students and also visit many famous tourist spots to learn about Taiwanese history.

台湾研修は2003年に始まりました。この研修では台湾の文化に触れることができます。現地生徒との交流や観光地を巡り、台湾の歴史にも触れます。

You think five days in Guam is short.
But we can have a fruitful and excellent tour.
And also we can have a chance to interact with Taiwanese students there.

5日間の短期間ですが、充実した素晴らしい研修です。現地の生徒と交流できる機会もあります。